На какъв цвят за косата да заложите през 2020 г.?

Вижте на какъв
26 дек 2019 20:15, Ивета Иванова
4
На какъв цвят за косата да заложите през 2020 г.?
Снимка: Pexels

 2020 г. почти е тук и новите трендове в косите се задават. През 2019 г. определено прическата боб беше най-актуална и много знаменитости си направиха такава. През различните сезони бяха модерни различни цветове за косата - препечен кокос, ябълков сайдер, черешово русо, греяно вино, гъбено русо, опушено сиво и т.н. Ето и какво ни чака през новата година.


Сребърно русо
Бледото русо със сиви нюанси ще е голям хит през 2020 г. Този цвят ще е на мода в началото на годината, през студените месеци - така ще сте в тон със снега навън и ще имате излъчване на ледена принцеса, пишато от американския "Cosmopolitan".
 
Виолетово
Лилавите и виолетовите коси често са асоциирани с по-възрастните хора, сякаш тази прическа е по-подходяща за майка ви, а не за вас. Но този мит ще бъде разбит на пух и прах през новата година. Още през 2019 г. някои звезди експериментираха с тази смела тенденция - Кайли Дженър, Мейзи Уилямс и др. Лилавото остава актуално.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
Русо да е преди 4 години
Русо гладно нема, така че това е цветът.
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На собствения.Трябва много да си сдухан, че да си гориш косата, ако не се нужзае наистина от боядисване, понеже се прошарва.
2
1
 
6
 
! Отговори
И аз така преди 4 години
Ако искам и на мам у на ще се направя.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На къвто си искам, бе!